Industridesign och grafisk design tillsammans är en effektiv kombination för att skapa integrerade och enhetliga designlösningar från koncept till färdig produkt.
Genom att kombinera Industridesign och grafisk design säkerställs både att användarupplevelsen och varumärkesidentiteten är konsekventa och genomtänkta.

Vår idé är design, där idéer, utveckling av produkten eller trycksaken är i fokus. Kombinationen industridesign och grafisk design skapar en helhetlig designprocess. För det mesta gäller en inriktning men att kombinera är effektivt. Detta leder till en smidit och effektiv utvecklingsprocess.

Trycksaker är vepor, broschyrer, visitkort, foldrar exempelvis, dvs allt som är 2 dimensionellt i stort. Produktdesign är främst utformning med funktionslösningar, för att skapa en tilltalande och säljande helhetslösning, med 3 dimensionell visuell utformning.

Min bakgrund handlar om vägen från bildkonst till industridesign, och nu även grafisk design. Jag har under åren även jobbat med bland annat konstruktion och spelutveckling, med erfarenhet från stora som små företag. Mycket av det jag gjort hade jag kunnat fortsätta med men nyfikenheten har tagit mig vidare. Kunskap och förståelse för de moment som de två inriktningarna verksamheten har är gedigen, med nu snart 20 års erfarenhet.

Svar rörande hjälp med era idéer och tankar kan ges relativt fort efter ett möte eller via mejl. Hör gärna av er oavsett ni är säkra eller osäkra på att gå vidare med design.

Peter Saikko MID - Industridesigner/Grafisk designer